Holmlia SK - Dans & ballett

Nytt lokale fra 1. mars

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 19. Feb 2021

Fra og med 1. mars vil alle våre dansetimer foregå inne i vårt nye studio i Holmliahallen (tidligere Lia treningssenter). Velkommen dansere, dette tror vi blir kjempe bra!! Tusen takk til dere som bidro på Spleis, og til Tregulvspesialisten AS som pusset og lakkerte gulvet for en veldig snill pris.

På grunn av oppussingen av Holmlia skole må man benytte inngangen fra Holmlia senter siden for å komme inn i hallen!

ENDELIG OPPSTART - SAMMEN!!

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 1. Feb 2021

Endelig kom gladnyheten - VI FÅR LOV TIL Å DANSE SAMMEN IGJEN!!

Fra og med onsdag 3. februar er vi offisielt skikkelig igang med semesteret, og alle våre dansere kan møte opp til timen sin i Klubbhuset/Hallagerbakken:-)

Vi har noen ledige plasser, og det er fortsatt 17 fulle uker igjen av semesteret! Mange fine timer med dans det:-)

Påmelding til vår-semesteret har åpnet!

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 13. Des 2020

Vi er klare og påmeldingen er nå åpen!!! Velkomne til et nytt semester med dans hos oss. Vi har hele 14 klasser dette semesteret, se timeplanen vår da vel:-)

Siden vår jazz-time har blitt så populær har vi nå økt med to jazz-klasser til. Vi håper at spesielt femåringer ønsker å prøve seg til timen da vi vet de vil like den kjempe godt:-)

Følg lenken under, eller se til høyre på hjemmesiden for påmelding.

Høst-hiphop hos HSK dans- og ballett

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 5. Sep 2020

HSK dans- og ballett har gleden av å invitere barn/ungdom i alderen 9 - 15 år til "work-shop" i hiphop i høst-ferien. Instruktøren er

Mathias Engelstad, og vi er stolte over at han vil holde dette kurset hos oss!! Mathias har studert på Flow Dance Academy både i Oslo og i København (2015-2016), men startet sin dansekarriere hos Dans uten Grenser. Gjennom organisasjonen fikk han scene-erfaring ved å være deltakende i både barnehjemsturnéer i Latvia og Litauen, showturnéer i Nord-Italia og fylkesturnéer i Norge.

I dag bor Mathias i Oslo der han danser og underviser barn og ungdom på fulltid og deltar i battles både innlands og utlands når han får muligheten. Han har erfaring og kunnskap innen flere streetstiler, men bruker mesteparten av tiden og arbeidet sitt rundt hip hop. Mathias engasjerer seg i å spre danseglede og tilhørighet hos elevene samt å spre hip hop kulturen her i Oslo og omegn

Kurset vil vare over to dager, onsdag 30. september og  torsdag 1. oktober, i tidsrommet 10.00 - 15.00. Danserne må ha med egen matpakke, drikkeflaske og innesko.

Høst-break hos HSK dans-og ballett

Postet av Holmlia SK - Dans & ballett den 27. Aug 2020

HSK dans- og ballett har gleden av å invitere glade b-boys og b-girls i alderen 9 - 15 år til "work-shop" i break i høst-ferien. Instruktøren er Victor Prag, regjerende skandinavisk- og norgesmester i breaking. Han er også på 18. plass på verdensrankingen. Med seiere og gode plasseringer i noen av de største konkurransene som finnes, er Victor en av de mest profilerte breakerne Norge har hatt gjennom tidene.

Victor er en del av Floorknights – som har vært Norges ledende crew siden 1999 – og har vunnet mange titler i innland og utland med dem. Til daglig jobber han som dansepedagog. Flere av elevene hans er allerede i norgestoppen, og dét i en alder av 14-17 år. Vi anbefaler alle våre breakere - og andre i bydelen som vil prøve ut break - å bli med på disse dagene med break:-)

Vi har kun 19 plasser, så det er førstemann til mølla! Påmeldingen er bindene, og pengene refunderes ikke. Prisen er 50,-, og dette er kun for å dekke våre gebyrutgifter i forbindelse med påmeldingen. Vi ber om at dere er sikre på å kunne delta før dere melder på i og med at vi kun har 19 plasser!

Kurset vil vare over to dager, mandag 28. - 29. september, i tidsrommet 10.00 - 15.00. Danserne må ha med egen matpakke, drikkeflaske og innesko. Det anbefales å ha med en lue og hettegenser!

Påmelding kan gjøres her: https://www.deltager.no/host-break_28092020