Annette Olsen/Bgirl Apple:

Apple er en av de få Bgirlsa her i Norge. Hun har undervist fast i våre tre breaktimer siden 2017 og ved Subsdans i sentrum. I hennes breaketimer er det fokus på å lære seg basic, musikalitet, være kreativ, skape sin egen stil, show og koregrafi, battle og jam, HipHop historie og ikke minst - ha det gøy! 


Apple har en rekke erfaringer fra tidligere undervisning bla. for Streetjazz dansestudio, Friskhuset/stamina, Kulturelle skolesekken, Div. Workshop osv. Hun jobber freelance med dans både med undervisning, Workshop, Shows og som dommer. Hun har utdanning fra Hotstepper 1 year Hip Hop and Urban Dance education i Danmark, og hun har gått 3 årig danselinje ved Mo I Rana. 

Apple reiser også utenlands for å trene, hvor hun bla. har vært flere ganger på breake campen "Catch the Flava" i Polen med mange av de mest kjente breakerne i verden. 


I tillegg battler hun en god del innenlands og utenlands, og er med i KillahFlowah Crew & Subsdans Crew


Kristine Mathea Gaasø Dalsbø: Kristine har studerer dans ved Norges dansehøyskole og er nå ferdig med sin bachleorgrad i dans med jazz fordypning og pedagogikk. Hun kommer fra Trondheim og har tidligere tatt forstudium i dans ved Trøndertun folkehøyskole. Hun er en engasjert, omsorgsfull og en sprudlende pedagog som gleder seg masse til å undervise et nytt semester her hos oss på HSK. 

 

Høsten 2020 vil hun undervise  i  Kreativ barnedans 3-4 år, hiphop 9-10 år, hiphop 11-15 år, ballett 10-15 år, jazz 7-10 år og jazz 11-15 år. Målene hennes for timene er at barna skal lære dans på en morsom og kreativ måte. Samtidig som de skal kjenne på mestringsfølelse, danseglede og at alle skal føle seg sett. I klassene vil hun at barna skal lære seg å se variasjonene og mangfoldet av de ulike stilene, slik at barna kan bli allsidige og ha det gøy!


Julia Alieva: 

Et bilde som inneholder person, jente, ligger, litenAutomatisk generert beskrivelse

 

 

Julia har studert ved Norges dansehøyskole i Oslo og er nå ferdig med sin bachelor grad i dans med jazz fordypning og pedagogikk. Hun har siden 2016 vært en av deltakerne i et profesjonelt street kompani kaldt «Radix Dance Crew». Hun kommer fra Russland, men er oppvokst i Hammerfest. Hun har gått på kulturskolen i Hammerfest fra hun var 2-16 år, før hun flyttet til Tromsø. I Tromsø gikk hun på Kongsbakken videregående skole på musikk, dans og drama linjen med fordypning dans. 

Hun er en sterk motivator som gir mye av seg selv i undervisning, hun sprer god energi og viser stort engasjement for dansefaget. Hun er en ny pedagog for oss i HSK og vi er glade hun har valgt å undervise hos oss. 

Høsten 2020 vil Julia undervise i Hiphop 5-6 år og hiphop 7-8 år. Målet hennes for timene er at elevene skal bli bevisste på musikalitet og lære hiphop på en morsom og kreativ måte. Samtidig som elevene skal kjenner på mestringsfølelse, danseglede og motivasjon. Hun synes det er viktig at alle elevene skal føle seg sett og merket i undervisningen.

Oda Strandheim Lykke: 
 Oda kommer opprinnelig fra Trondheim, men bor nå i Oslo. Hun er nettopp ferdig med sin bachelorgrad ved Norges Dansehøyskole med moderne dans med klassisk ballett og pedagogikk. Oda har drevet med dans i flere år og har tatt kveldskurs innen klassisk ballett og forskjellige rettninger innen jazz og moderne. Etter videregående tok hun et forstudium i dans ved Trøndertun folkehøyskole.  

   

Undervisning gir Oda mye glede, motivasjon og inspirasjon. I timene håper hun at elevene har det gøy med teknikk og bevegelse, og at de går fra timen med en god følelse. Hun synes det er viktig at elevene føler mestring og utvikling, samtidig som de opplever danseglede og motivasjon! 


Oda underviser i ballett 4-5 år, ballett 6-7 år og ballett 8-9 år. 

 
Hanna Ramthun:
 
Hanna har selv danset i HSK dans- og ballett da hun var yngre. Nå går hun på videregående, og vi er så heldige at hun jobber hos oss som assistent ved timen ballett 4-5 år og ballett 6-7 år. Hanna trivdes godt hos oss, og liker at hun gjennom jobb kan få lov til å være med på å spre dansegleden hun selv fikk ved HSK dans- og ballett videre. Vi i HSK setter stor pris på Hannas engasjement, og hennes tilstedeværelse for barna under timene!

Emanuel Vestrum: 

Emanuel er en lovende breaker fra Holmlia på 17 år. Han er med i crewet KingWings og KingWings har tidligere vunnet NM i break. Emanuel har deltatt i ungdoms OL og vært med i flere danseforestillinger og musikkvideoer. Han går for tiden på Edvard Munch vidergående skole på danselinja. Han trives sammen med barn og liker godt jobben med å lære kidsa de ulike elementene i break. 

Emanuel jobber som assistent på en break time ved Subsdans i sentrum i tillegg til at han siden januar 2019 jobber som assistent ved våre 3 break timer. Emanuel er målrettet og jobber hardt ved våre timer og vi er glade for at han vil være assistent hos oss. Levert av IdrettenOnline